Veka 76mm

Το SOFTLINE 76 της VEKA με 3 επίπεδα στεγάνωσης αποτελεί το πλέον σύγχρονο σύστημα προφίλ επόμενης γενιάς που ανταποκρίνεται αξιόπιστα στις ποικίλες απαιτήσεις για αποδοτικά κουφώματα. Η προσεκτικά σχεδιασμένη κατασκευή του σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία θα απολαμβάνετε για δεκαετίες!

Όλη η διαδικασία κατασκευής πλαισίων απο τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας ALUDOR Α.Ε.Β.Ε ακολουθείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της VEKA AG εκμηδενίζοντας το ποσοστό αστοχίας ως πρός το τελικό παραγώμενο αποτέλεσμα.

Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

3 επίπεδα στεγάνωσης!

Η εξελιγμένη πολυθαλαμική γεωμετρία και το σύστημα στεγανοποίησης 3 επιπέδων εξασφαλίζουν εξαιρετική θερμομόνωση με τιμές Uw έως 0,75 W/ (m2K). Το κρύο και η υγρασία το χειμώνα, αλλά και η ζέστη το καλοκαίρι μένουν μακριά!

 

Ελκυστικός σχεδιασμός.

Με κομψές γεωμετρίες και ελαφρώς στρογγυλεμένες ακμές, το SOFTLINE 76 εντάσσεται αρμονικά σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ. Τα προφίλ με μικρά εμφανή ύψη επιτρέπουν την κατασκευή μεγάλων γυάλινων επιφανειών για τον μέγιστο δυνατό φωτισμό των χώρων!

 

Περισσότερη ασφάλεια

Η σειρά προφίλ SOFTLINE 76 παρέχει αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι την κατηγορία αντίστασης RC 2. Ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μηχανισμοί, πόμολα με κλειδαριά και τζάμια ασφαλείας, ώστε να καταστεί εξαιρετικό δύσκολο για τους πιθανούς εισβολείς να παραβιάσουν τα παράθυρα ή να σπάσουν το τζάμι!

 

Βέλτιστη ηχομόνωση

Ο θόρυβος μειώνει την άνεση και μπο- ρεί να επηρεάσει την υγεία της οικογένειάς σας. Τα παράθυρα από προφίλ SOFTLINE 76 προσφέρουν αποτελεσματική ηχομόνωση και κρατούν μακριά τους θορύβους του περιβάλλοντος. Με τζάμια ειδικών προδιαγραφών μπορούν να επιτευχθούν πολύ υψηλές τιμές ηχομόνωσης!

 

Αξίες με μέλλον

Τα νέα παράθυρα από προφίλ SOFTLINE 76 είναι μια επικερδής επένδυση που προσαυξάνει την αξία του ακινήτου σας. Τα υψηλής ποιότητας προφίλ VEKA με την ιδιαίτερα λεία επιφάνεια λερώνονται εξαιρετικά δύσκολα, μπορούν να καθαριστούν εύκολα και γρήγορα και δεν χρειάζεται ποτέ να βαφούν. Επιπλέον, η ποιοτική κατηγορία Α σημαίνει μακρά διάρκεια ζωής και διατήρηση της αξίας!